Stap1.

ZOEK

op postcode en verzekering

Uw postcode wordt uitsluitend
gebruikt om het dichtstbijzijnde
schadebedrijf te vinden

Stap2.

VIND

een schadebedrijf

Stap3.

PROFITEER

van een gratis vervangende lesauto

Recent aangesloten

Schadebedrijven

Schadenet Steenbeek

Hellevoetsluis

ABS Le Mans

Amsterdam

Autoschade Brian

Winsum

Partners

RijschoolmetSchade.nl heeft de doelstelling om dé mobiliteitspartner te zijn voor elke rijschool als het gaat om autoschade. Samen met onze partners zetten we ons in om die doelstelling te bereiken.

LesautoDeal

Wij werken met LesautoDeal op het gebied van Lesauto Lease. LesautoDeal richt zich uitsluitend op lease van lesauto's aan rijscholen. LesautoDeal heeft een zeer interessant lease aanbod, volledig gericht op rijscholen. Overweegt u om een lesauto te leasen? Kijk dan zeker eens bij LesautoDeal.  

 

RijschoolRegister

RijschoolRegsiter.nl zet zich in voor de consument om een transparante rijscholenmarkt te creëren. Alle rijscholen staan opgenomen in het overzicht. Op de website kunnen rijschoolhouders hun gegevens verder zelf aanvullen om zo goed vertegenwoordigd op RijschoolRegister.nl te staan.

LENS Media Verkeersmiddelen

LENS Media is de grootste leverancier van verkeersleermiddelen voor het oefenen voor theorie-examens bij het CBR. Het bedrijf biedt theorieopleidingen aan in de vorm van theorie- en examenboeken, CD-ROM’s, DVD’s, websites en interactieve cursussen.

OxxMirrors

OxxMirrors, toevelerancier van rijschoolbenodigdheden waaronder dakborden, maar met name gespecialiseerd in instructiespiegels. Met de zelfde ontwikkelde gepatenteerde en EU gecertifiteerde instructiespiegel is OxxMirrors op de goede weg om een belangrijke speler in de markt te worden.

Peter Claassen Dubbele Bediening

Peter Claassen Dubbele Bediening dé specialist op het gebied van dubbele bediening voor lesauto's. Het bedrijf, gevestigd in Waalwijk, heeft de volledige productie in eigen huis en werkt continu aan het verbeteren van de kwaliteit. Niet voor niets wordt er op de dubbele bediening van Peter Claassen (Peheja) levenslange garantie gegeven. 

 

Jongepier Mobility Masters

Jongepier Mobility Masters verzorgt sinds 1981 gecertificeerde vakpleidingen voor chaufferus en rij-instructeurs. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de kwalitatief meest hoogstaande leveranciers van opleidingen in de mobiliteitsbranche in Nederland. Al 5 jaar op rij heeft Jongepier Mobility Masters het hoogste slagingspercentage. Ook verzorgt Jongepier Mobility Masters de verplichte WRM bijscholing voor rij-instructeurs.

Dation

Dation is marktleider in- en toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de verkeersbranche. Met de software van Dation besparen dagelijks honderden tevreden rijscholen tijd en geld op hun administratieve processen en bieden zij hun tienduizenden leerlingen optimale professionele ondersteuning. Van de planning en administratie tot aan de belastingaangifts, als rijschool bij Dation bent u aan het juiste adres. 

MotivePro International

Sales & Marketing adviesbureau Motive Pro International adviseert RijschoolmetSchade.nl op het gebied van promotie en positionering. "Het mooie van RijschoolmetSchade.nl is dat een in sommige gevallen al bestaande propositie bij een aantal schadeherstelbedrijven in Nederland nu wordt gevat onder één paraplu voor zowel de rijschool als de autoschadebranche. RijschoolmetSchade.nl speelt hiermee in op 2 behoeften, namelijk enerzijds die van de rijschoolhouder die met het grootste gemak zijn autoschade opgelost wil zien, en anderzijds de autoschadehersteller die niet meer op individuele basis allerlei (relatief dure) promotie hoeft te doen om zijn propositie voor rijschoolhouders bekend te maken bij de doelgroep. Juist in het element van 'het toevoegen van waarde' aan een propositie of in dit geval twee hele bedrijfstakken vinden MotivePro en Rijschoolmetschade.nl elkaar", aldus Sjoerd van Esch, directeur MotivePro International.