Stap1.

ZOEK

op postcode en verzekering

Uw postcode wordt uitsluitend
gebruikt om het dichtstbijzijnde
schadebedrijf te vinden

Stap2.

VIND

een schadebedrijf

Stap3.

PROFITEER

van een gratis vervangende lesauto

Referenties

RijschoolmetSchade.nl werk samen met 90 autoherstelbedrijven. Hieronder leest u wat deze schadebedrijven en andere mensen in de autoschadebranche zeggen over de formule van RijschoolmetSchade.nl.

 

Arie Bosman | Directeur ABS Bosman&Kalis Middelharnis

In de voorbereiding heeft RijschoolmetSchade.nl een pilot gedraait bij autoherstelbedrijf ABS Bosman&Kalis te Middelharnis. “Het inzetten van een vervangende auto met dubbele bediening was een groot succes. Rijschoolhouders hoeven geen rijlessen af te zeggen of een lesauto te huren waardoor er veel geld wordt bespaard. De uitkomsten waren zeer positief en we hebben dan ook diverse rijscholen als nieuwe klant mogen verwelkomen”, aldus Arie Bosman.

 

Sjoerd van Esch | Directeur MotivePro International

“Het mooie van RijschoolmetSchade.nl is dat een in sommige gevallen al bestaande propositie bij een aantal schadeherstelbedrijven in Nederland nu wordt gevat onder één paraplu voor zowel de rijschool als de autoschadebranche. RijschoolmetSchade.nl speelt hiermee in op 2 behoeften, namelijk enerzijds die van de rijschoolhouder die met het grootste gemak zijn autoschade opgelost wil zien, en anderzijds de autoschadehersteller die niet meer op individuele basis allerlei (relatief dure) promotie hoeft te doen om zijn propositie voor rijschoolhouders bekend te maken bij de doelgroep. Juist in het element van 'het toevoegen van waarde' aan een propositie of in dit geval twee hele bedrijfstakken vinden MotivePro en Rijschoolmetschade.nl elkaar.”

 

Joost den Elzen | Directeur ABS Den Elzen

“Dit is dé landelijke site voor de rijschoolhouder die geconfronteerd wordt met schade. De stappen zijn helder en overzichtelijk en geven een snel beeld van de aangesloten partijen die zorgen voor kwalitatief goed herstel met behoud van mobiliteit.”

 

Ron van Gorp | Directeur Van Gorp Autoschade

“Wij vinden RijschoolmetSchade.nl een geweldig initiatief omdat het voor de rijschoolhouders nu heel eenvoudig is om vervangend vervoer tijdens schadeherstel te vinden.”

 

Cees Klaassen | Directeur ABS International

"Innovatieve concepten zoals RijschoolmetSchade.nl passen goed binnen de propositie van ABS Autoherstellers. Er wordt een win-win situatie gecreëerd waarbij de rijschoolhouder van alle gemakken wordt voorzien en de schadehersteller profiteert van extra omzet."

 

Henk de Groot | Directeur De Groot Autoschade

“Ik liep al tijden met de vraag rond hoe ik rijschoolhouders het beste kon bereiken. We wilden iets doen waardoor we ons zouden kunnen onderscheiden van onze concurrenten. Iets waardoor wij wat extra's kunnen betekenen voor deze mensen. Vorige week zat ik weer te kijken op AutoschadePortaal.nl en hier las ik van Rijschoolmetschade.nl. Ik dacht meteen: Dit is het, hier willen wij aan mee doen. Dit idee is gewoon goed. We hebben gelijke een e-mail gestuurd en een paar dagen later kregen wij al een telefoontje van eigenaar Joost Boeter. Het gesprek was zeer aangenaam en open. Ik denk dat we een goede en prettige samenwerking aan gaan met de heren van RijschoolmetSchade.nl.”

 

Peter Engels | Directeur ABS Brouwer

“Een lesauto met schade is geen reclame voor de rijschool. Reeds enkele jaren zetten wij adequaat vervangend vervoer in bij schade t.b.v. rijscholen en verhuren onze lesauto’s bij pieken in het aanbod bij rijscholen of bij onderhoud van het wagenpark. Dankzij RijschoolmetSchade.nl sluiten wij ons aan bij een zeer professioneel landelijk netwerk van autoherstelbedrijven. De uitstekende en goed vindbare website van eigenaar Joost Boeter zal er toe bijdragen dat rijschoolhouders efficiënter de weg zullen vinden naar snel en zeer vakbekwaam autoherstel in Nederland.”

 

Alfred Möller | Directeur Möller Autoschade

“Zoeken naar kwaliteitsherstel en vervangend vervoer zodat er geen les gemist hoeft te worden behoort nu tot het verleden. Snel overzichtelijk en altijd bij u in de buurt. Makkelijker kan RijschoolmetSchade.nl het niet maken.”

 

Martijn Boekhorst | Directeur Boekhorst Automotive Groep

“RijschoolmetSchade.nl vinden wij een zeer goed initiatief. De site is zeer duidelijk en overzichtelijk, met een paar stappen kan de rijschoolhouder direct contact leggen met het schadeherstelbedrijf. Wij merken dat rijschoolhouders de extra service van de leenauto met dubbele bediening erg waarderen.”