Stap1.

ZOEK

op postcode en verzekering

Uw postcode wordt uitsluitend
gebruikt om het dichtstbijzijnde
schadebedrijf te vinden

Stap2.

VIND

een schadebedrijf

Stap3.

PROFITEER

van een gratis vervangende lesauto

Recent aangesloten

Schadebedrijven

Schadenet Steenbeek

Hellevoetsluis

VP Totaalherstel

Spijkenisse

Schadenet Van Gestel...

Breda

Schade

Schade is altijd vervelend, zeker voor u als rijschoolhouder. U kunt uw lesauto immers niet missen. Laat uw lesauto repareren bij één van onze 90 autoherstelbedrijven, en wij bieden tijdens de reparatie gratis een vervangende lesauto aan. Ook het huren van een lesauto door heel Nederland is mogelijk.

Speciaal voor rijscholen

RijschoolmetSchade.nl heeft een netwerk van 90 professionele autoherstelbedrijven. Omdat autoschade voor u als rijschoolhouder extra vervelend is, komen wij u graag tegemoet met passend vervangend vervoer. Laat uw lesauto herstellen bij één van onze 90 vestigingen, en u kunt tijdens de reparatie gratis gebruik maken van een vervangende lesauto. Zo kunt u tijdens de reparatie gewoon blijven doorlessen en loopt u geen onnodige inkomsten mis.

Deze service kost u niets extra. Ook werken wij samen met alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij de factuur direct naar uw verzekering kunnen sturen. Wel zo handig.

Zo werkt het

Het werkt eenvoudig. Schade gereden? Vol dan de volgende stappen:

1.    Voer hierboven uw postcode in, geef aan waar u verzekerd bent en klik op 'zoek'
2.    Kies nu één van de 3 dichtstbijzijnde vestigingen
3.    Neem contact op met de vestiging en plan een afspraak
4.    Tijdens de reparatie van uw auto kunt u gratis gebruik maken van een vervangende lesauto
5.    Het schadebedrijf stuurt de rekening direct naar uw verzekering

Lesauto huren

Tijdelijk een andere lesauto nodig? Ook voor het huren van een lesauto bent u bij ons aan het juiste adres. Voor verhuur van lesauto's werken wij samen met LesautoRent. LesautoRent verhuurt lesauto's in heel Nederland. Op werkdagen kunt u binnen 30 terecht bij 1 van de 7 LesautoRent vestigingen, of laat binnen 3 uur een lesauto bij u thuis bezorgen. Bel 085- 401 59 99 om een lesauto te reserveren of klik hier voor meer informatie.